За нас

     Ив Клийн ЕООД е фирма, специализирана в търговията с почистващи препарати, консумативи за еднократна употреба, ресторантско и барово оборудване. Тя е иновативна и развиваща се в областта на професионалното обслужване на клиенти както от ХОРЕКА сектора, така и на клиенти на дребно. 
      Основната цел на нашия екип от професионалисти е да осигури на всеки  клиент продукти с високо качество, при най-добри условия и срокове на доставка. Ние имаме  индивидуален подход към всеки клиент, независимо от обемите и вида на поръчките. Съобразно търсенето, което следим и анализираме, ние непрекъснато разширяваме своя асортимент, насочвайки се и към баровото и ресторантското оборудване. Фирмата разполага с портфолио от над 4000 артикула, които са позиционирани в шоурум и склад. Предлагаме на своите клиенти и индивидуални проекти, като брандиране на салфетки, торбички, мокри кърпички, масленоустойчива хартия и други. И тъй като и опазването на околната среда е важно за нас, в нашия каталог можете да откриете и голямо разнообразие от био-разградими и еко продукти.
      Като иновативна и динамично развиваща се фирма Ив Клийн ЕООД печели доверието както на своите клиенти, така и на своите партньори. Ние не правим компромис с коректното обслужване, персоналния подход и гъвкавост при доставките.