• Цветове
    покажи повече
  • Материал
  • Размери
  • Обем
  • Опаковка

Декорация

Домът е място, което символизира уют и топлина. Домът е място, където намираме спокойствие.
За това ние Ви предлагаме широка гама от декорации с помощта, на които можете да превърнете Вашият дом в приятен пристан на отдих. Декорирайте и разкрасете своя дом с нашите ароматни свещи и красиви вази. Направете времето прекарано с любимите хора още по-приятно и релаксиращо.
А за любителите на цветята предлагаме голямо разнообразие от саксии и аксесоари. Не се колебайте – поръчайте и ние ще Ви доставим бързо и на изгодни цени.
 
В категория Декорации ще откриете:
 

Свещи и свещници

Свещите внасят уют и топлина. Те ароматизират и отпускат. При нас ще намерите декоративни свещи и свещници, които са подходящи както за дома, така и за подарък. С тази категория Ви предлагаме не просто продукти за декорация, а красиви решения на трайно изгодни цени. Красиви решения за един пълен завършек на Вашия дом или домът на Ваш близък.
Поръчайте и им се насладете!
 

Вази

Време е да имате красива ваза за всички прекраси букети, които получавате с повод или без. При нас имате избор – стъклени, керамични, метални или порцеланови вази. Завършете визията на своя дом с една стилна ваза от онлайн магазин Iv Clean. Поръчайте лесно и бързо сега!
 

Саксии

До всички любители на цветята – попаднали сте на точното място! Разгледайте нашите предложения за саксии, които са чудесен вариант за декорация на Вашата градина или тераса. Разкрасете своят балкон с нашите цветни саксии. Очаквайте бърза доставка до желан от Вас адрес.
 

Ароматизатори

Благодарение на добре подбрания аромат Вашия дом ще се превърне в място на уют и отмора. Ароматизаторите имат свойствата да отпускат сетивата и да подобряват настроението. За това ние от Ив Клийн Ви предлагаме голямо разнообразие от „подобрители на настроението“ за Вашия дом.
Изберете парфюмни ароматизатори с клечки, спрей-ароматизатори с машинка, ароматизатори за Вашия климатик и много други. Към нашата продуктова гама сме включили и неотрализатори на неприятни миризми като Yumos, Comfort, Air wick, Fresh air.
Внесете вдъхновяващ аромат и добро настроение в своя дом! Очакваме Вашата поръчка.