• Цветове
    покажи повече
  • Материал
  • Размери
  • Обем
    покажи повече
  • Опаковка

Козметика и продукти за лична грижа

За добро настроение са необходими две неща – грижа и време за теб.
 
Е, тук при нас не можем да Ви доставим време, но пък можем да Ви предложим козметика и продукти за лична грижа, с които времето отделено за Вас да бъде едно незабравимо изживяване. Погрижете се за себе си и здравето си с нашите продукти за лична грижа и се насладете на видими резултати.
Поръчайте от нас шампоани, душ-гелове, балсами или маски за коса, пасти за зъби и аксесоари за лична грижа и си доставете удоволствие и усмивки!
 
В категория Козметика и продукти за лична грижа ще откриете:
 

Шампоани.

Най-важният продукт в основната грижа за косата е шампоанът. Измиването на косата е първата стъпка за красива и поддържана коса. Сред нашите предложения ще намерите шампоани против косопад, шампоани за мазна коса, за увредена коса, за чувствителен скалп, детски шампоани и други. Предлагаме Ви шампоани на марките: Dove, Himalaya, Shauma, Здраве, Nivea, Clean и други. Поръчайте и се погрижете за своята коса.
 

Балсами и маски за коса.

Балсамът и маската за коса са препоръчителна допълнителна грижа за Вашата коса. Те омекотяват, подхранват и защитават косъма, а също така спомагат и за лесното разресване на косата.
Искате блестяща и здрава коса? Тогава разгледайте нашите предложения за балсами и маски са коса и не се колебайте, а поръчайте! А ние ще Ви ги доставим експресно.
 

Душ-гелове и сапуни

Време е за освежаващ душ! Свежи и трайни аромати. Копринено гладка кожа. Да, всичко това ще намерите при нас. Сред нашите предложения ще окриете голямо разнообразие от душ-гелове, течни и твърди сапуни на марките: Dove, Medix, Тео, Тео bebe, Saloon, Nivea, Safeguard, Palmolive и много други.
Поръчахте ли вече?
 

Дезодоранти и антиперспиранти

Ние от Ив Клийн обичаме разнообразието и за това Ви предлагаме широка гама дезодоранти против изпотяване и антиперспиранти. Тук ще откриете правилния дезодорант, рол-он или стик за дълготрайна свежест и приятен аромат през целия ден. Дезодорантите и антиперспирантите не само трябва да ни предпазват от изпотяване, а те трябва да се грижат и за нашата кожа. Изберете сега от Dove, Rexona или Nivea, а ние ще ти го доставим бързо.
 

Четки и пасти за зъби.

Свеж дъх и блестяща усмивка? При нас и това е възможно! Просто разгледай нашите предложения за пасти и четки за зъби и поръчай.
Предлагаме пасти за зъби за избелване, за чувствителни венци, против кариеси и детски пасти за зъби. А опита ли четката за зъби на Himalaya с актиен въглен? Ами тази със сребърни частици? Не чакай, а вземи от нашият онлайм магазин.
 

Бои за коса

Да се избере боя за коса не е лесно. Винаги се двоумим между различни нюанси. За това ние Ви предлагаме широка гама от цветове – от светло русо до черно. Поръчай сега, а ние ще доставим до желан адрес.
 

Аксесоари за лична грижа

Бъдете сигурни, че при нас ще намерите голямо разнообразие от аксесоари за лична грижа, а именно: гъби за баня, тампони за грим, гребени и четки, ножички и нокторезачки. Чудите се дали имаме пили за нокти? Да, разбира се. В тази категория ще намерите всичко, което Ви е необходимо за поддържане на Вашата коса, кожа и нокти. Време е за поръчка!