• Цветове
  • Материал
  • Размери
  • Опаковка

Пособия за почистване

Невероятни и лесни за употреба пособия за почистване!

Искате да измиете стъклата и Ви трябва стъклочистачка – тук е мястото. Искате да почистите пода и Ви трябва подходяща подочистачка, МОП или бърсалка – на точното място сте! Сега можете лесно да си поръчате нашите пособия за почистване!
Разгледайте нашите предложения, решете от какво имате нужда и поръчайте.
   
В категория Пособия за почистване ще откриете:

Стъклопочистващи.

Тук ще откриете помощни средства за измиване и полиране на стъкла, стъклени повърхности и прозорци. А след като направите своя избор за стъклочистачка можете да разгледате и нашите препарати за стъкла на най-различни марки, като: Clean, Frosh, Medix, Astonish, Quasar и много други.

Подопочистващи.

Предлагаме богато разнообразие от подопочистващи принадлежности за всеки вид под – ламинат, естествен паркет, фаянс и други. Към своята подочистачка можете да поръчате и препарат за под от категория Почистващи препарати.

Гъби, шванти и други.

Ако имате нужда от микрофибърни кърпи, гъби или шванти – тук е мястото. При нас можете да откриете както обикновени гъби, така и такива с различни по дебелина и твърдост фибра. Също така предлагаме и гъби от БИО разградими материали, различни по цвят и форма. За почистване на стъкла, дървени и гланцирани повърхности изберете подходяща микрофибърна кърпа от широката ни гама пособия за почистване.

Четки, метли и кофти.

Избрали сте вече своята подочистачка и имате нужда от подходяща кофа за нея?  Или пък искате да почистите труднодостъпни места и ви трябва подходяща четка? Попаднали сте в точната подкатегория. Тук ще намерите различни видове четки – с дълга или къса дръжка, с твърд, мек, дълъг или къс косъм, метли с лопатки, а също така и различни цветове и форми кофи.