• Цветове
    покажи повече
  • Материал
  • Размери
  • Обем
    покажи повече
  • Опаковка

Препарати за дома

Мечтата на всяка домакиня е да открие препарат, който без много усилия да постига желания резултат. Ние не сбъдваме мечти, но пък предлагаме необходимите препарати за тяхното осъществяване.
     
Тук можете да намерите богат асортимент от препарати за съдове, препарати за почистване на под, стъкла, кухня и баня. Ние предлагаме широката гама продукти на Medix, Ernet, Sano, Frosh, Pur, Mr. Proper, Exo, Persil, Ariel, Lenor и много други. Непрекъснато разширяваме своето портфолио, опитвайки се да отговорим на всички изисквания и предпочитания.
   
Не се колебайте, а поръчайте! Превърнете своя дом в оазис на чистота и свежест, без много усилия.

 
В категория Препарати за дома ще откриете:

Препарати за съдове


Богат асортимент от препарати за миене на съдове ще откриете в нашия онлайн магазин Ivclean.bg . Предлагаме марките Sano, Frosh, Fairy, Ехо, Pur, Blazy, Medix и други. Изберете от нашите свежи и качествени препарати на изгодна цена.

Препарати за подови повърхности


Почистете подовете у дома с препарати за подови повърхности на Sano, Mr. Proper, Bingo, Astonish и много други. Те придават блясък и оставят дълготраен приятен аромат. Концентрирани и лесни за употреба. Избери и поръчай.

Препарати за баня


При нас ще откриете широка гама от препарати за почистване на санитарен фаянс, варовик, душ кабини, стъкла, хромирани части. Препаратите на Изи, Astonish, Sano, Medix, Pulirapid, Quasar и други ефективно премахват петна от сапун, котлен камък и ръжда. Поръчай сега и направи своята баня да блести от чистота.

Препарати за кухня


И не на последно място сме избрали богата селекция от препарати за почистване на Вашата кухня. Изберете почистващ препарат за фурни, грилове, керамични котлони и всички електро уреди. Предлагаме ралични по вид препарати, като спрей, крем, пудра. Вземи сега на изгодна цена.

Препарати за стъкла


Почистването на стъклата и огледалата сега е лесно и трайно с почистващитее препарати от нашия онлайн магазин. В тази категория ще откриете голямо разнообразие от марки препарати за почистване на гладки повърхности и стъкла. Изберете между Clean, Quasar, Astonish, Frosh, Cam Sil, Medix, Voxx и още много други.
 

Перилни препарати и омекотители


Ние от Ив Клийн обичаме свежите и чисти аромати. За това Ви предлагаме широка гама перилни препарати и омекотители. Изберете между прах за пране или гел. А защо не и капсули за пране. Малка или голяма опаковка – зависи от Вашите нужди, ние имаме всичко. Към основния перилен препарат добавете и траен аромат, като изберете от нашите предложения омекотители. Изпробвахте ли вече омектител на Sano? Гарантирана трайна чистота и свежест!
 
Други

Имате нужда от препарат за дърво, инокс, метални повърхности или кожа?  Или искате да премахнете упорити петна от Вашите дрехи - това е точното място. Поръчайте, а ние ще Ви ги изпратим бързо до адрес.