• Цветове
  • Материал
  • Размери
  • Обем
    покажи повече
  • Опаковка

Професионални почистващи препарат

Всеки ресторант, кафе, бар или офис имат нужда от ежедневно почистване. В тази подкатегория можете да откриета широка гама от професионални почистващи препарати за стъкло, под, съдове и множество специфични препарати за кожа, PVC, инокс и метал. Изпробвайте почистващите свойства на серия препарати Medix Professional или пък силно концентрираните препарати на израелската марка Sano Professional.
Всички професионални препарати притежават необходимите сертификати и придружаващи ги документи.

Сега с професионалните почистващи препарати чистенето е лесно, бързо и ефективно.

 
 
 
В категория Професионални почистващи препарати ще откриете:

Препарати за съдове


Сега професионалнот миене на съдове е бързо и лесно с предлаганите от нас препарати за съдове. Те са ефективни при наситени мазнини и силно замърсена посуда. Тук ще откриете както концетратни препарати за съдове, така и готови продукти за употреба. Предлагаме разфасовки от 5 литра, а също така и по-малки бутилки.
Поръчайте своя професионален препарат за миене на съдове и след това изберете и подходящи гумени ръкавици, които да предпазват Вашите ръце. Тях ще открите в категория Хигиенни и медицински консумативи.
 

Препарати за подови повърхности


В категория Препарат за подови повърхности ще откриете препарати за почистване на всички видове подови настилки на изгодни цени. За чист и блестящ под на Вашия ресторант, бар или офис поръчайте от Ivclean.bg  А ние ще Ви доставим до адрес или офис на куриер – изборът е Ваш.
 

Препарати за санитарен фаянс


Предлагаме и професионални препарати за санитарен фаянс с изключително ефикасно действие. Подходящи за мивки, вани, фаянс, плочки, батерии, душове, тоалетни и други. Изберете свеж аромат и дълготрайна чистота.
 

Препарати за кухня


При нас ще откриете широка гама от професионални препарати за кухни. Отстраняват силно замърсени мазнини от скари, тучове и други повърхности без упорито търкане. Изпробвайте нашите обезмаслители и препарати тип крем за лесно почистване на Вашите професионални кухни.
 

Препарати за стъкла


За да Ви улесним в почистването на Вашия ресотрант, хотел или бар Ви предлагаме и професионални препарати за стъкла, огледала и гладки повърхности. Имаме готови разтоври за употреба, а също така и концентратите. Изборът е Ваш! Блясъкът и чистотата от нашите препарати.
 
Други

В категория Други ще откриете голямо разнообразие от специфични препарати, като препарати за дърво и мебели, препарати за инокс и метални повърхности, препарати за кожа и дамаски.
Също така като едни подръжници на дезинфекцията и опазване на здравето Ви предлагаме различни видове дезинфектанти – за повърхности, за подове и за ръце. Можете да поръчате туби от 5 литра, спрейове от 1 литър или бутилка с помпичка от 500 мл. Всички дезинфектанти са с придружаващи сертификати и инструкции за употреба.