Порцелан и аркопалСервизът за хранене е неразделна част от Вашия ресторант. Ние Ви предлагаме широк избор на материали, цветове, декори и орнаменти, подходящи и за най-изтъчнения вкус.

 
В категория Порцелн и аркопал ще откриете:
 

Порцелан

Порцеланът е бял, полупрозрачен материал. Той е здрав, но и едновременно крехък. Порцеланът е един от най-предпочитаните материали за изработката на сервизи за хранене. Той притежава цветоустойчиви харакетиристики, което от своя страна позволява и направата на цветни чинии или такива с декор. В нашия онлайн магазин можете да намерите различни по форма чинии – кръгли, правоъгълни, квадратни или нестандартни форми. А също така и бели чинии или цветни. Предлагаме порцеланови сервизи на водещи марки производители, като Bonna, Gural Porselen, RAK, Steelite.
 

Аркопал

Аркопалът представлява непрозрачни, специално закалено и подсилено стъкло. Този материял все по-силно навлиза в производството на сервизи за хранене. Чиниите направени от аркопал се отличават с висока устойчивост при температурни амплитуди, лека са и са подходящи са за миене в миялни машини, лесни са за поддръжка и употреба. Изберете от нашия онлайн магазин Вашите красиви чинии от аркопал.