Стоки за бита - Баня

Обичате плажа, морето и слънцето, но нямате възможност всеки ден да му се наслаждавате? Ние имаме решение на този проблем.
Превърнета своята баня в безкраен оазис с помощта на нашите аксесоари за баня. Можете да изберете кош за смет и четка за WC в комплект или пък стелки и завеси в един цвят – Ваш е изборът, от нас е доставката.
 
В категория Стоки за бита – Баня ще откриете:

Кошове за смет.

В нашия онлайн магазин Ви предлагаме голямо разнообразие от пластмасови и иноксови кошове за смет. При нас ще откриете различни по размер кошчета – 3 литра, 5 литра, 10 литра и по-големи и различни по цвят – едноцветни, многоцветни или с декор. След като направите своя избор можете да добавите и подходящи чували за смет от категория Консумативи за еднократна употреба. Изпробвайте нашата марка чували Iv Clean – изключително здрави и плътни.

Кошове за пране.

Добавете стил и красота в своята баня с нашите предложения за кошове за пране. Предпочитате текстилни – да, имаме. Или пък държите на почистването без усилия – тогава изберете пластмасов кош. Изборът е Ваш! А бързата доставка до желан от Вас адрес – от нас!

Четки за WC.

След като поръчахте нов кош за смет е време да добавим към него и четка за WC. Нашите предложения са иноксови четки или пластмасови. Изборът на  цвят оставяме във Вашите ръце. Поръчката от нашия онлайн магазин сега е по-лесна и бърза от всякога.

Стелки и завеси.

За уют и стил във вашата баня Ви предлагаме меки и нехлъзгщи стелки. Нашите предложения са гумени самозалепващи стелки, силиконови или текстилни. Разбира се, че имате и голям избор от цветове и размери.
След изборът на стелка е време да поставим и завеса, която ще предпазва цялата баня от пръските вода. Предлагаме следните размери: 180х180; 180х200; 180х240. Имаме и различни цветове: бял, бежов, зелен, син и други.
Очакваме Вашата поръчка, за да направим светкавична доставка до Вашата баня!
 

Аксесоари за баня.

Влизате в банята за един освежаващ душ. Търсите място къде да закачите своята хавлия, но виждате, че нямате закачалка и веднага се сещате за нашия онлайн магазин, където ние Ви предлагаме голямо разнообразие от закачалки за баня. Можете да изберете метални, бамбукови, пластмасови или вакуум закачалки. А има ли къде да поставите сапуна? Защото при нас можете да откритете и сапунерки, поставки за четки за зъби и паста, бутилки за течен сапун и какво ли още не. Разгледайте и поръчайте!

Легени и кофи.

Всяко домакинство има нужда от леген или кофа. За това в  нашата продуктова гама сме включили метални и пластмасови кофи, пластмасви кофи с цедка за подочистачки, кръгли и правоъгълни легени.  Предлагаме Ви и кофи на колелца с цедка за бърсалка и два контейнера – за чиста и мръсна вода. При нас можете да открите легени от 3 литра до 20 литра.