Изделия от стъкло


Харесвате тънкостенни чаши или пък дебелостенни. Харесвате цветни стъклени чаши или предпочитате изчистени. Бъдете сигурни, че тук ще намерите всичко, което отговаря на Вашия вкус и предпочитания. Предлагаме Ви чаши за вода, чаши за бяло и червено вино, чаши за кафе, гарафи, кани, бъркани и купи. Изберете и поръчайте, сега лесно и бързо!
Специално за Вас сме избрали стъклени чаши и аксесоари от водещи марки: Libbey, Pasabahce, Bormioli Rocco, Arcoroc  и други.


 
В категория Изделия от стъкло ще откриете:

Чаши

Предлагаме Ви стъклени чаши за всеки повод, а защо не и без повод. Изберете от нашия продуктов каталог чаши за вода и безалкохолно. Сложете красив завърхек на своята маса с елегантни чаши за вино. За любителите на твърд алкохол предлагаме и чаши за уиски, ракия, водка и други. За всекиго по нещо.

Стъклени купи, кани, буркани и бутилки

Често се чудите в какъв съд за сложите ядките или пък в какво да налеете и да съхраните свежо приготвената домашна лимонада? Разбираме напълно, за това Ви предлагаме трайно решение. При нас ще откриете голямо разнообразие от стъклени купи, формички за крем брюле, кани и гарафи, малки и големи буркани, бутилки.