Кухненски пособия и съдове за готвене

От нашия онлайн магазин може да закупите различни видове тенджери, тигани, тави и помощни аксесоари за готвене. Предлагаме Ви тенджери и тигани с тефлоново покритие, каменно и керамични покритие. За любителите на здравословното готвене имаме и с емайлирано покритие. Те освен, че са за здравословно готвене са и с красиви цветни декори. Бъдете сигурни, че не можете да им устоите.
В категория Кухненски пособия и съдове за готвене ще откриете:
 

Комплектни прибори

Овкусяването на храната Ви сега е много по-лесно и удобно с нашите оливерници. Предлагаме Ви комплектни прибори с метални стойки, с пластмасови стойки и с дръвени стойки. Можете да изберете между оливерници с две бутилки и две солнички или само с две бутилки или пък само с две солнички. Разгледайте и поръчайте.

Помощни прибори и аксесоари

В тази подкатегория ще откриете всички необходими аксесоари за Вашата кухня. Направете готвенето още по-лесно и приятно с нашите щипки, шпатули, четки, черпаци и други помощни прибори. Предлагаме Ви здрави метални рендета, ножове за готвене, дъски за рязане и много други аксесоари. Запретвайте ръкави, поръчайте и нека готвенето започне сега!

Тенджери

За къде една домакиня без тенджера за готвене. Поръчайте нова практична тенджера на изгодна цена. При нас можете да откриете тенджери с керамично покритие - незалепващо и лесно за почистване. Теднжери с емайлирано покритие - покритие за здравословно готвене. А също така и тенджери с иноксово двойно дъно, тефлоново покритие или пък с каменно покритие. Тенджерите са много, изборът е само Ваш!

Тигани

И нека да замирише на вкусни и сладки палачинки, след като поръчате тиган за палачинки от нашия онлайн магазин. А пък за любителите на месо предлагаме грил тигани. Изберете от нашите тигани с керамично покритие, каменно покритие или тефлоново покритие. 

Тави

За любителите на печени ястия предлагаме широка гама от тави. Пликти или дълбоки, с керамично покритие или алуминиеви - да, имаме всичко това. Не се колебайте, а поръчайте.