Изделия от хартия

Несъмнено всеки ресторант, бар или кафе има нужда от салфетки, кухненска и тоалетна хартия. Ние от Ив Клийн предлагаме широка гама на изделия от хартия – луксозни бели и цветни салфетки, различни грамажи кухненска хартия, а също така и различни по размер и грамаж тоалетна хартия.
 
При нас можете да направите и своите салфетки с индивидуален печат. Предлагаме брандиране на салфетки в няколко цвята по индивидуални проекти на клиент. Салфетките могат да бъдат с размери 25х25; 33х33 ¼ сгъвка; 33х33 1/8 сгъвка; 38х38. Ние предлагаме и изпълняваме проекти за всеки вкус и предпочитание.

 
В категория Изделия от хартия ще откриете:

Кухненска ролка

Верният помощник във всяка кухня е домакинската хартия. За това ние сме избрали за Вас само висококачествена кухненска ролка – 600 гр и 800 гр. Отличава се с мекота, здравина и абсорбиращи свойства. Отлично съотношение между цена и качество.

Кърпи за ръце

Кърпите за ръце са хигиенични и лесни за употреба. Ние Ви предлагаме два вида кърпи:  V сгъвка и Z сгъвка. Можете да изберете между бяла целулозна кърпа или рециклирана. А ако имате нужда можем да Ви предложим и диспенсър за избраните от Вас кърпи за ръце.

Салфетки

Салфетките, които са така необходими за всеки ресторант, бар, кафе или обект за бързо хранене присъстват в нашия онлайн магазин в най-различни вариации на цветове, дебелина и сгъвка. Изборът оставяме на Вас!
 

Тоалетна хартия

Изберете от голямото ни разнообразие от тоалетна хартия. Ние предлагаме малки стандартни ролки от 60 гр, 80 гр и 100 гр. Лесно разтворими във вода. А също така и тоалента хартия Джъмбо – бяла целулозна и сива рециклирана.