Картонени и БИО изделия

С цел опазване на околната среда в подкатегория Картонени и БИО изделия Ви предлагаме широка гама от природо-целесъобразни продукти. Тук можете да откриете картонени чаши, картонени и крафт опаковки, хартиени сламки и много други изделия, които да намерят приложение както във Вашия ресторант, кафе или бар, а така и във Вашия дом.
Ние от Ив Клийн предлагаме и брандиране на хартиени сламки и картонени чашки по индивидуални проекти. Свържете се с наш колега и посочете своите изисквания, а ние ще Ви изготвим примерен проект. А след това ще очакваме Вашето потвърждение и поръчка.
Всички искаме да живеем в един по-чист свят? Тук е мястото да направите своята първа поръчка към опазване на околната среда.
 

 
 
 
В категоря Каротонени и БИО изделия ще откриете:
 

Чаши

Предлагаме Ви чаши за топли и студени напитки от картон и от растителни разградими материали. За топли напитки Ви препоръчваме да използвате картонени чаши. Имате избор от кафяви или бели на цвят, с различни размери като: 4oz, 7oz, 8oz, 12 oz и 16oz.
За студени напитки можете да поръчате чаши от компостируем PLA материал. Разполагаме с голямо разнообразие от размери и форми. Разгледайте и поръчайте. Насладете се на приятна свежа напитка, докато пазим природата чиста.
 

Прибори

Поръчахте ли вече дървени прибори или прибори от компостируем PLA материал? При нас ще откриета и двата вида. Предлагаме Ви вилици, ножове и лъжици. А също така и малки дървени лъжички за сладолед и различни сладки изкушения. Предлагаме опаковки от по 50 броя или в опаковка от 10 броя.

Кутии

Ако търсите картонени кутии за храна попаднали сте на точното място. Ние от екипа на Ив Клийн Ви предлагаме широко разнообразие от картонени кутии за салата, супа, сладолед и основни ястия. Купите за салата са с прозрачен капак и с обем 500мл, 750мл и 1000мл. Купите за супа и сладолед са с различни декори или в крафт вариант.
Разгледахте ли вече нашите предложения за кутии за храна? Имаме различни размери и форми. Също така предлагаме и кутии с прозорец или с плътен капак. Цветовете са крафт или  бял гланц. Изборът е Ваш!
А ако имате нужда от масленоустойчива хартия, която да сложите вътре в тях, ние можем да Ви изработим с индивидуален размер и дизайн или пък да Ви предложим стандартни и налични варианти.
 

Чинии

Тъй като нашето мислене е насочено към опазване на околната среда за Вас сме подбрали широка гама от чинийки и подложки от разградими материали. При нас можете да откриете различни размери кръгли, овални и правоъгълни чинийки от бял картон, крафт картон или Еко пулп материал. Опаковани са в пакети от 50 бр, 25 бр или 10 броя.
Разгледайте и нашите предложения за подложки за палачинки, принцеси, пици и торти. Също така изработваме и  подложки по индивидуални проекти. Свържете се с наш консултант и той ще Ви помогне на драго сърце! Очакваме Ви.

Хартиени чанти и пликове

Тук можете да намерите широка гама от хартиени чанти и пликове. Предлагаме Ви чанти с плоски или усукани дръжки. При нас можете да откриете и голямо разнообразие от размери на хартиени пликове. Освен кафяви крафт пликове предлагаме и бели с масленоустойчив филм. Изборът на размер оставяме на Вас!