Опаковачни фолиа, торби и чували

Ако имате нужда от опаковачни фолиа, тип стреч и алуминиево фолио можете да ги намерите точно тук. Също така предлагаме и различни по форма, размер и здравина видове торби и пликове: торби с дръжки, плик на блок, плик на ролка, плик 1 кг и 2 кг.
Изработваме и рекламни торбички с дръжки по индивидуални проекти. Срокът за израбока е кратък, а количествата са съобразени според нуждите на всеки клиент.
А поръчахте ли си вече от нашата марка чували Iv Clean за смет? Предлагаме 4 размера : 130 литра, 80 литра, 70 литра и 35 литра. Те са черни на  цвят, много здрави и еластични. Препоръчваме Ви да ги изпробвате – няма да съжалявате!
 
В категория Опаковачни фолиа, торби и чували ще откриете:

Опаковачни фолиа

В категория опаковачни фолиа ще намерите голямо разнообразие от стреч фолио за хранителни цели и алуминиево фолио.
Опаковачното фолио е много удобно за опаковане на храна, която да се съхранява в хладилника, без да променя вкусовите си качества и да изменя своя мирис. Ние предлагаме различни размери стреч фолио: малки ролки в кутия или без кутия; професионални ролки с ширина 30см, 40см, 45см, 50см, подходящи за стойки.
А с помощта на алуминиевото фолио можете да запазите храната топла, да я съхранявате в хладилник или да я използватеи при самата топлинна обработка на ястието. Разгледайте всички размери, които предлагаме и поръчайте.
 

Торби и пликове

Ние от фирма „Ив Клийн“ ЕООД предлагаме широка гама от торбички и пликове от полиетилен. Торбички и пликовете продължават да са най-предпочитаните и лесни за употреба, поради своята по-ниска цена, спрямо хартиените. За това при нас ще откриете различни по размер торбички с дръжки и без дръжки. А също така и пликове за разфасовки, плик на ролка, плик на блог.

Чували за смет

Чувалите за смет за необходими както на всяко домакинство, така и на всички заведения, хотели и офиси. Поради тази причина от нашия онлайн магазин можете да поръчате всички вместимости и дебелини чували за смет.
Препоръчваме Ви да изпробвате нашата марка чували за смет Iv Clean. Отличават се със своята здравина, еластичност и изгодна цена!