Пластмасови изделия

Вие сте ресторант, който извършва доставка на храна до домовете? Попаднали сте на точното място. В тази подкатегория можете да откриете голямо разнообразие от пластмасови кутии за храна, прозрачни или луксозни в черен цвят, а също и така различни варианти на прибори. Разгледайте и поръчайте!

Вие сте кафе или сладкарница и често получавате поръчки за вземане на напитки take away? В точния онлайн магазин сте. При нас можете да намерите широка гама от чаши за топли и студени напитки, а както и сладкарски опаковки и аксесоари. Не се колебайте, а поръчайте бързо и лесно!
 
В категория Пластмасови изделия ще откриете:

Чаши

При нас ще откриете голямо разнообразие на пластмасови чаши. Предлагаме Ви стандартни чаши от 200мл, 330мл, 400мл, 500мл и 600мл. А също така можете да поръчате и чаши за студени напитки като фрапе, фреш, смути и други от 250мл, 300мл и 400мл. Към тях можете да добавите и обемен капак с дупка или без дупка или равен капак.
Като луксозно предложение за Вас имаме и чаши от кристална пластмаса. Те са твърди и наподобяващи стъкло. Размерите им варират от 100мл до 400мл. Поръчайте сега!
 

Прибори

В нашият онлайн магазин ще откриете всички видове пластмасови прибори, необходими за Вашето заведение, ресторант или хотел. Предлагаме вилици, лъжици, ножове, десертни лъжички – бели, черни или прозрачни. Опаковани са в стандартни пакети от 50 бр. Или 100 бр. Също така разгледайте и нашите единично опаковани вилица, нож и салфетка или пък единично опаковани лъжици със салфетка. Този видове опаковка са подходящи за магазини, топли и студено витрини или за събитие на октрито.
 

Кутии

Разгледайте и поръчайте нашите пластмасови кутии за храна. Ние предлагаме огромен избор от опаковки от ПЕТ, ПП, ПС материал, подходящи за опаковане и пренос на храна. Кутиите са с различни форми – кръгли, правоъгълни, квадратни, без капак, с прикачен капак и много други.
Всички кутии за подходящи за заведения за бързо хранене, магазини, разнос на храна, кетъринг, домашна употреба.

Сладкарски опаковки

За всички любители на сладките изкушения предлагаме опаковки за торти и рула. Те са от две части – дъно и капак. Капакът е прозрачен и обемен, с цел да предпази визията на изделието. Кутиите се затварят плътно и по този начин запазват вкусовите качества на продуктите.
Опаковките са подходящи  за съхранение в хладилни витрини, а също така и за пренос на сладкарските изделия.