С какво можем да Ви бъдем полезни?

С какво можем да Ви бъдем полезни е хубав въпрос нали? Ние сме фирма за почистващи препарати, консумативи за еднократна употреба, барово и ресторантско оборудване, а също така предлагаме и най-различни стоки за дома. Най-общо казано ние сме Вашият верен помощник при почистването, оборудването и поддържането на Вашия дом, офис, ресторант, хотел или кафене.

При нас можете да намерите голямо разнообразие от консумативи за еднократна употреба, като кутии за храна, прибори, чували и торбички, фолиа и пликове. Изборът е толкова голям, че е най-добре да посетите нашия раздел Консумативи за еднократна употреба: www.ivclean.bg/консумативи-за-еднократна-употреба

Предлагаме на едро и дребно широка гама от почистващи препарати. При нас ще откриете препарати за почистване на стъкла, подови повърхности, кухни, бани и много други. Обърнете внимание и на раздела ни с перилни препарати и омекотители – трайно ниски цени. А на къде само с препарат? Необходими са Ви и пособия за почистване. Разгледайте и изберете стъклочистачки, подочистачки, гъби или шванти.

Погрижили сме се и за оборудването и на Вашия ресторант, бар или кафе. Предлагаме Ви решение за всеки вкус и стил. За консултация се обърнете към нашите консултанти на телефон: 0884 03 70 90. Те с нетърпение Ви очакват!

А за нашите верни домакини сме избрали най-красивите и практични съдове за готвене, сервизи и прибори за хранене. При нас ще откриете и стъклени чаши, кани и купи. И не на последно място можете да изберете и поръчате и интересни и цветни аксесоари за Вашата баня – панери, кошове за дрехи, четки за WC и закачалки. Изборът е Ваш, а бързата доставка от нас.

За любителите на уюта и приятните аромати сме подготвили широка гама от ароматизатори и свещи. Направете своя дом или офис още по-приятно място, ухаещо на свежест и чистота.

И всичко това ние екипът на Ив Клийн с голямо желание избрахме за Вас! Разгледайте нашия онлайн магазин www.ivclean.bg и поръчайте.

Очакваме Ви и на адрес: гр. Варна, ул. Евлоги Георгиев 39. Ще Ви посрещнем, ще Ви консултираме и ще Ви изпратим с усмивка и с изгодни покупки.