• Цветове
  • Материал
  • Размери
  • Обем
  • Опаковка

Професионално оборудване

Вие сте собственик на бар, ресторант или кафене? Чудесно!

Ние знаем колко важно е качественото обслужване на Вашите клиенти. За това сме подбрали специлано за Вас професионално оборудване за вашия ресторант, кафене, бар или заведение за бързо хранене.
Също така знаем, че изборът на оборудване и посуда е труден. За това може да  разчитате и на нашите консултанти за съвет. Поръчайте през нашия сайт бързо и лесно или се обадете на нашия телефон за консултация. Очакваме Ви!

 

В категория Професионално оборудване ще откриете:
 

Кухненски пособия и съдове за готвене

Най-важната част от едно заведение за хранене е храната, която се сервира. За това сега нейното приготвяне е по-лесно от всякога с нашите предложения за професионални кухненски пособия и съдове  за готвене. При нас ще откриете гастронорми, тави, тенджери, тигани, щипки, черпаци и много, много други. От нас съдовете и пособията за готвене, а от Вас вкусната храна!
 

Барово оборудване

Това, от което се нуждае всяко кафене или бар можете да го намерите при нас! Нашите предложения са мярки за кафе, мярки за алкохол, табелки, наливници, шейкъри, отварачки, табли и какво ли още не. Разгледайте и сами ще се убедите. А след това очакваме Вашата поръчка!
 

Изделия от стъкло

Каквито и напитки да предлагате на своите клиенти, ние от Ив Клийн Ви предлагаме подходящи решения – от чаши за вода, коктейли и алкохолни напитки до кани и гарафи. Търсите и стъклени ледарки и купи? Разбира се и това ще Ви предложим, с бърза доставка до адрес.
 

Порцелан и аркопал

Бъдете сигурни, че в нашият онлайн магазин ще откриете широка гама от марки и цветове процелан и аркопал. Предлагаме Ви Bonna, Gural pоrselen, Luminarc, Steelite – чинии и порцеланови аксесоари с различни форми и цветове, задоволяващи и най-изтъчения вкус и подходящи за всеки интериор.

Прибори

Нашата широка гама от прибори за хранене ще Ви улесни да добавите стил и завършен вид на Вашата маса. Имаме голямо разнообразие от елегантни, масивни или с дървени дръжки прибори. Имаш нужда от консултация? Нашите консултанти са на твое разположение. Време е за поръчка!