Изделия от стъкло


Каквито и напитки да предлагате на своите клиенти, ние от Ив Клийн Ви предлагаме подходящи решения – от чаши за вода, коктейли и алкохолни напитки до кани и гарафи. Търсите и стъклени ледарки и купи? Разбира се и това ще Ви предложим, с бърза доставка до адрес.
 
В категория Изделия от стъкло ще откриете:

Стъклени чаши

Търсите по-класически чаши или с по-нестандартни форми? Сред нашите предложения ще откриете и двата типа. И тъй като професионалистите знаят, че различните форми чаши имат значение за различните напитки Ви предлагаме богато разнообразие от видове чаши. При нас можете да откриете тънкостенни или дебелостенни чаши за вино, водни чаши, чаши за уиски, ракия или водка, чаши за коняк, чаши за бира и много други. Заложи ли сме на водещи марки като Pasabahce, Libbey, Bormioli Rocco.
 

Купи, кани, буркани и бутилки

За Вас сме подбрали и красива селекция от стъклени купи за ядки, лед или разядки. А за ценителите на свежите напитки и качествените вина Ви предлагаме гарафи и кани от тънкостенно и дебелостенно стъкло. При нас ще откриете също и стъклени буркани и бутилки. Съхранете своите подправки и напитки, като поръчате необходимите стъклени аксесоари от нашия онлайн магазин.