• Цветове
  • Материал
  • Размери
  • Обем
  • Опаковка

Кухненски пособия и съдове за готвене


Най-важната част от едно заведение за хранене е храната, която се сервира. За това сега нейното приготвяне е по-лесно от всякога с нашите предложения за професионални кухненски пособия и съдове  за готвене. При нас ще откриете гастронорми, тави, тенджери, тигани, щипки, черпаци и много, много други. От нас съдовете и пособията за готвене, а от Вас вкусната храна!
 
В категория Кухненски пособия и съдове за готвене ще откриете:
 

Комплектни прибори

Изберете от нашата широка гама оливерници. Предлагаме Ви решение и допълнение за всеки вкус и итериор – оливерници с метална стойка или с дървена стойка, само бутилки със стойка или единични солнички. Високо качество на разумна цена.

Помощни прибори и аксесоари

В тази подкатегория ще откриете всички необходими аксесоари за Вашата професионална кухня. Направете готвенето още по-лесно и приятно с нашите щипки, шпатули, четки, черпаци и други помощни прибори. Ако имате нужда от консултация, не се колебайте, а се свържете с наш консултант. Очакваме Ви!

Тенджери и тигани

За къде е една професионална кухня без качествени тенджери и тигани. Предлагаме Ви различни по големина и вид тенджери  - керамични, емайлирани, иноксови или чугунени. Разгледайте и нашите предложения за тигани с различни покрития, подходящи както за газови или керамични котлони, така и за индукционни.

Гастронорми

При нас ще откриете качествени гастронорми по стандарт. Ние не само предлагаме високо качество, но и решения на конкурентни цени. Изберете точен размер и дълбочина. Доставката оставете на нас.
 

Пластмасови кутии

Към всички съдове за готвене и помощни аксесоари добавихме и голямо разнообразие от пластмасови кутии и купи. Те остават най-верният помощ на всеки готвач за правилното съхранение на продукти. Предлагаме широка гама от различни размери и форми пластмасови кутии. Поръчайте и получете до адрес!