• Цветове
  • Материал
  • Размери
  • Обем
  • Опаковка

Стоки за бита - Кухня

Вие сте един истински домашен Мастър шеф или просто Ви се налага да готвите – това няма значение, защото при нас има за всекиго по нещо.

Предлагаме широка гама от кухненски пособия, както и изделия от стъкло, сервизи за хранене, прибори и съдове за готвене – по всеки вкус и за всеки джоб. Нека Вашето кулинарно приключение започне сега.
Избери и поръчай, а ние ще го доставим възможно най-бързо!
 
В категория Стоки за бита – Кухня ще откриете:
 

Изделия от стъкло

Харесвате тънкостенни чаши или пък дебелостенни. Харесвате цветни стъклени чаши или предпочитате изчистени. Бъдете сигурни, че тук ще намерите всичко, което отговаря на Вашия вкус и предпочитания. Предлагаме Ви чаши за вода, чаши за бяло и червено вино, чаши за кафе, гарафи, кани, бъркани и купи. Изберете и поръчайте, сега лесно и бързо!

Порцелан и аркопал

Имате нужда от сервиз за хранене? Ние ще Ви помогнем. Изберете от широката ни гама сервизи за хранене от порцелан и аркопал. Нашите предложения са в изчистен бял цвят или пък в различни цветни нюанси. След като изберете новия си сервиз може да го допълните и с нови елегатни пробори от следващата ни подкатегория.

Прибори

Ножът и вилицата вървят ръка за ръка. Или пък не, Вие преценете според нуждите си. Предлагаме голямо разнообразие на прибори, които можете да съчетаете в сет или пък да поръчате индивидуално. Имаме елегантни серии, по-масивни или такива с дървени дръжки. Изборът е Ваш, бързата доставка от нас!
 

Кухненски пособия и съдове за готвене

От нашия онлайн магазин може да закупите различни видове тенджери, тигани, тави и помощни аксесоари за готвене. Предлагаме Ви тенджери и тигани с тефлоново покритие, каменно и керамични покритие. За любителите на здравословното готвене имаме и с емайлирано покритие. Те освен, че са за здравословно готвене са и с красиви цветни декори. Бъдете сигурни, че не можете да им устоите.
 

Панери и кошове

Имаме две страхотни новини!
Първо – попаднали сте в най-добрия онлайн магазин.
Второ – попадали сте в категория Панери и кошове. Това означава, че Вашият дом ще бъде красиво и практично подреден. Остава само да изберете размер, цвят и материал на необходимия Ви кош или панер и хоп! Готово е! Ние ще доставим бързо и до желан от Вас адрес.
 

Аксесоари за кухня

Имате нужда от верни помощници при приготвянето на вкусна храна? Тогава бъдете сигурни, че сте попаднали на точното място. В категория Аксесоари за кухня ще откриете богато разнообразие от белачки, резачки, ножове, разделите за торта, рендете, орехомелачки и куп други интерсни предложения. Очакваме с нетърпение Вашата поръчка! А куриерът чака пред вратата, за да Ви я достави.
 

Пластмасови кутии

Вкусно приготвената храна трябва да се съхранява добре. За това Ви предлагаме различни по форма и размери пластмасови кутии. Част от контейнерите за съхранение са подходящи и за поставяне в хладилника.
Изберете и поръчайте лесно и бързо.