Порцелан и аркопал


Имате нужда от сервиз за хранене? Ние ще Ви помогнем. Изберете от широката ни гама сервизи за хранене от порцелан и аркопал. Нашите предложения са в изчистен бял цвят или пък в различни цветни нюанси. След като изберете новия си сервиз може да го допълните и с нови елегатни пробори от следващата ни подкатегория.

 
В категория Порцелан и аркопал ще откриете:
 

Порцелан

Порцеланът е бял, полупрозрачен материал. Той е здрав, но и едновременно крехък. Порцеланът е един от най-предпочитаните материали за изработката на сервизи за хранене. Той притежава цветоустойчиви харакетиристики, което от своя страна позволява и направата на цветни чинии или такива с декор.  В нашия онлайн магазин можете да намерите различни по форма чинии – кръгли, правоъгълни, квадратни или нестандартни форми. А също така и бели чинии или цветни. 

Аркопал

Аркопалът представлява непрозрачни, специално закалено и подсилено стъкло. Този материял все по-силно навлиза в производството на сервизи за хранене. Чиниите направени от аркопал се отличават с висока устойчивост при температурни амплитуди, лека са и са подходящи са за миене в миялни машини, лесни са за поддръжка и употреба. Изберете от красивите сервизи на Luminarc, Arcoroc и други.