Текстил

Направете своя дом още по-приятен и уютен с нашите текстилни продукти.
Разкрасете своята маса с красива покривка или пък подложка за хранене. А за майстор готвачите предлагаме и термоустойчиви ръкавци и готварски шапки.
Разгледайте нашите интересни текстилни предложения и поръчайте. Направете Вашата кухня още по-приятно място за кулинарни творения и вкусни вечери. Очакваме с нетърпение Вашата поръчка!
 
В категория Тексил ще откриете:

Покривки

Имате нужда от покривка за маса в определен цвят или размер? Ние ще Ви помогнем. Разгледайте нашите предложения за текстилни покривки от различни материи, цветове и форми. Ако пък не откривате това, от което имате нужда – свържете се с наш консултант и попитайте. С радост ще Ви помогнем в избора. А след това и бързо ще Ви го доставим.

Подложки

Подложките за хранене са задължителен елемент към красиво и стилно подредената маса. Те изглеждат естетически добре, а също така имати своята практическа функция. Може да ги използвате като допълнителен елемент към Вашата маса или пък да ги поставите директно върху нея, като акцент.
Нашите предложения са с кръгла или правоъгълна форма подложки от текстил, ПВЦ или плетени от еко материали. Те са едноцветни или с различни щампи и декорации. Очакваме Вашата поръчка сега!

Ръкавици, шапки, хангали

В нашия онлайн магазин можете да откритете и термоустойчиви ръкавици, готварски шапки, хангали и други текстилни аксесоари.
Вижте нашите страхотни термоустойчиви ръкавици на изгодна цена. Имаме текстилни, силиконови с памучна подплата и всички те в красиви цветове. Поръчахте ли вече?