• Цветове
  • Материал
    покажи повече
  • Размери
  • Обем
    покажи повече
  • Опаковка

Консумативи за еднократна употреба

Търсите консумативи за еднократна употреба?

Попаднали сте на точното място. При нас ще намерите богат асортимент от картонени и пластмасови опаковки, прибори, чаши и чували за смет. И тъй като опазването на околната среда е важно за нас, също така предлагаме и голям избор от БИО продукти и хартиени консумативи.

Разгледайте нашите консумативи за еднократна употреба и не се колебайте, а поръчайте! И ние ще ги доставим бързо и до желан от Вас адрес.
 
В категория Консумативи за еднократна употреба ще откриете:

Картонени и БИО изделия. 

С цел опазване на околната среда в подкатегория Картонени и БИО изделия Ви предлагаме широка гама от природо-целесъобразни продукти. Тук можете да откриете картонени чаши, картонени и крафт опаковки, хартиени сламки и много други изделия, които да намерят приложение както във Вашия ресторант, кафе или бар, а така и във Вашия дом.  
Ние от Ив Клийн предлагаме и брандиране на хартиени сламки и картонени чашки по индивидуални проекти. Свържете се с наш колега и посочете своите изисквания, а ние ще Ви изготвим примерен проект. А след това ще очакваме Вашето потвърждение и поръчка.

Пластмасови изделия.

В тази подкатегория можете да откриете голямо разнообразие от пластмасови кутии за храна, прозрачни или луксозни в черен цвят, а също и така различни варианти на прибори. При нас можете да намерите и широка гама от чаши за топли и студени напитки, а както и сладкарски опаковки и аксесоари.

Опаковачни фолиа, торби и чували за смет.

Ако имате нужда от опаковачни фолиа, тип стреч и алуминиево фолио можете да ги намерите точно тук. Също така предлагаме и различни по форма, размер и здравина видове торби и пликове: торби с дръжки, плик на блок, плик на ролка, плик 1 кг и 2 кг, чували за смет. 

Изделия от хартия.

Ние от Ив Клийн Ви предлагаме широка гама от изделия от хартия – луксозни бели и цветни салфетки, различни грамажи кухненска хартия, а също така и различни по размер и грамаж тоалетна хартия. При нас можете да направите и своите салфетки с индивидуален печат. Предлагаме брандиране на салфетки в няколко цвята по индивидуални проекти на клиент.

Кетъринг продукти.

В тази подкатегория ще откриете различни по цвят и вид атлетки, шишчета, мини презентационни чинийки, лъжички и чашки, подходящи за хапки. При нас можете да намерите всички необходими кетъринг аксесоари за Вашия незабравим празник или повод. Ако имате нужда от консултация, не се колебайте, а се свържете с наш консултант.

Хигиенни и медицински консумативи.

Здравете ни е най-важното, за това Ви предлагаме в подкатегория Хигиенни и медицински консумативи широка гама от ръкавици, престилки за еднократна употреба, бонета, калцуни и други.